Portfolio Category: Grafisk profil

Grafisk profil

ØKONOMIHUSET Omprofilering for et regnskapsfirma i Tønsberg, tidligere Consis. Kunden ønsket et mer profesjonelt og stramt utrykk. Her ble det produsert en fullstendig profilmanual hvor det er beskrevet logobruk, farger, fonter, bildekor samt hvordan dekor til skilt og fasade skal produseres og monteres.
Read more

Grafisk profil

TOLLBODEN SPISERI. Her har jeg laget full grafisk profil til en da nyoppstartet restaurant/ café på Tønsberg brygge. Totalt innebar dette oppsett av logo, skilt, tekstiltrykk, meny og kvitteringsholder, samt en enkel DM.
Read more

Logoer

Her viser jeg et utvalg av logoer laget til de respektive kundene for min tidligere arbeidsgiver. Logoene er plukket ut fra forskjellige bransjer - alt fra  lokale bedrifter til Internasjonal handel og utvikling.
Read more

Grafisk profil

JULIUSSEN TRAFIKKSKOLE Dette er en omprofilering for et etablert firma i Tønsberg. Kunden ønsket en ny og friskere profil, i trå med nye retningslinjer. UTDRAG FRA PROFILMANUAL: Logoen henter inspirasjon fra bilens form og fasong både i symbolbruk og fonter. Hovedfonten er en moderne futuristisk font som er seriøs men samtidig noe leken i utrykket,…
Read more