TANKENS KRAFT..

TANKENS KRAFT..

Dagene flyr… jeg kjenner virkelig presset – det gode presset – presset som får ting til å skje. Endelig ruller ballen og det er bare å følge med.

Lenge har jeg følt at universet jobbet i mot meg, etterhvert trodde jeg det var slik det skulle være for meg fremover. Men en klar vårdag i mai bestemte jeg meg for å satse, og så fort jeg bestemte meg, og sa det høyt at dette er det jeg vil – dette SKAL jeg få til. Da begynte det å skje noe, sakte men sikkert.

Jeg har lenge trodd på dette med tankens kraft, men liksom aldri fått det helt til. Nå vet jeg at det ikke er bare tanken man må snu men også hvordan man griper en hver mulighet som blir sendt din vei. For det er ikke tilfeldig at vi får visse sjanser i livet, og sier man nei til disse vil ikke 1000 tanker forandre situasjonen din. EN MÅ HANDLE – "SOONER RATHER THAN LATER."
Man må bestemme seg, da begynner man å sende ut de riktige signalene. Det er disse signalene som blir oppfattet av universet og sendt i retur i form av muligheter. Tar man ikke disse mulighetene mister man sjansen sin. CARPE DIEM!

Før var fokuset mitt mer på CARPE NOCTEM – det var vel kanskje derfor jeg ikke lyktes like bra, at innsatsen min var litt mer halvhjerta i arbeidslivet, det var liksom litt mer fest og moro enn hardt arbeid. Men nå har jeg funnet det som virkelig gjør meg glad – det som får meg til å føle lykke! NEMLIG HARDT ARBEID. Det er da jeg få kjenne på hva blod svette og tårer virkelig betyr (kanskje ikke så mye blod men) 😉 og faktisk hvordan det føles når en lykkes og oppnår det man har jobbet for. Ingenting kan måles med følelsen av mestring!

Så dagens lekse til dere som leser dette – grip dagen, ikke vær redd for å mislykkes! Er det noe du har tenkt på lenge, men kviet deg for å gjøre i frykt for å ikke lykkes ?! – Bestem deg, gjør det, be om råd og hjelp fra de som har vært der. Ta kontakt med gründer-miljøer som Start i Vestfold, Nettverksbanken, Startup. Det er hævevis av folk der ute som kan og VIL hjelpe deg.
Finn disse menneskene – da vil du lykkes!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.