Tjenester

Jeg hjelper deg med alt av profilering!

Grafisk Profil

Etter flere år i reklamebransjen har jeg fått god erfaring med utvikling av grafiske profiler og firmaprofiler. Jeg gjør alt fra enkle logoer til mer komplekse profilmanualer. En god visuell profil skaper helhetsinntrykk og gjenkjennelse og er med på å løfte inntrykket av din bedrift.

Nettsider

Er bedriften din synlig digitalt? Har du en oppdatert og brukervennlig nettside? Ikke? Hos meg får du hjelp til hele prosessen fra design til ferdig nettsted. De digitale flatene er i dag de viktigste arenaene for de fleste bedrifter. Jeg benytter meg av WordPress i arbeidet med nettsider, dette er en løsning som stiller seg innenfor kravene om responsivt design og god brukervennlighet.

Sosiale Medier

Markedsfører du deg i sosiale medier? Hvis ikke er det på tide å begynne, bruker du digitale medier riktig kan bedriften din vokse inntil 4 ganger raskere! Profilering og tilstedeværelse i sosiale medier handler om å synliggjøre sin bedrift. Et medium er bare en kanal. Kanalen må fylles med innhold. Det man sier, må være gjennomtenkt, målrettet og profesjonelt. Dette kan jeg hjelpe deg med! Ønsker du å vite mer om hvordan du kan synliggjøre din bedrift digitalt – ta kontakt!